ERHVERVSRENGØRING

Daglig rengøring / Hovedrengøring / Klinik & kontorrengøring siden 1997

KONTORRENGØRING

Vi tilbyder din virksomhed en individuel rengøringsløsning. En rengøring, der ugen igennem veksler mellem let og grundig rengøring – alt efter jeres behov.

Du er sikret nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet med vores 60 ansatte. Hos Dansk Rengøring får du hurtig og effektiv service samtidigt.

KLINIK & SALON

Hos Dansk Rengøring har vi udført erhvervsrengøring for mange klinikker og saloner gennem årene. Vi ved derfor om nogen, at kvalitetsrengøring ikke kun vedligeholder inventar og faciliteter, men også resulterer i glade kunder.

Byd kunderne velkommen med en ren og præsentabel klinik eller salon.

Hvad skal du bruge hjælp til?

BUTIK

Du er sikret en ren og tiltalende butik. Alt rengøring udføres af faste og stabile medarbejdere. Her kan du byde dine kunder ind i en ren og pæn butik – det skaber både gode oplevelser og lysten til at komme igen.

Vores team består udelukkende af professionelle og uddannede medarbejdere.

ERHVERV

Få en skræddersyet løsning til jeres erhvervsrengøring. Vi er et firma, der satser på stabile medarbejdere og de mest effektive værktøjer og udstyr for at opnå en høj kvalitet til en fornuftig pris. Hos os vil du opleve et samarbejde baseret på kvalitet, service og tillid.

Vi stiller op med et fast team af medarbejdere til jeres rengøring – med konkurrencedygtige priser.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

25 ÅR MED PROFESSIONEL SERVICE​ & KVALITETSSIKRING