OM OS

HURTIGST OG BEDST I KØBENHAVN SIDEN 1997

dansk rengøring

Service Selskabet Dansk Rengøring har mange års erfaring inden for branchen og vi beskæftiger i dag 60 medarbejdere i det storkøbenhavnske område.

Vi er godt klædt på til at tage imod alle former for opgaver, indenfor erhverslivet, hvor vi tilgodeser behov på rengøringsområdet hos både store og små virksomheder.

vores mission

Først og fremmest skal professionel rengøring være det, der svarer til det egentlige behov, nemlig det ønskede og behøvede, som bare skal være gjort.

Lokaler og inventar skal se ens ud hver morgen, alt skal være på plads, og det skal være klart så alle virksomhedens medarbejdere kan have deres fulde opmærksomhed på det der er deres opgave.

MEDARBEJDERE

Vore effektive og samvittighedsfulde medarbejdere er grundlaget for den service vi leverer og derfor stiller ansættelsespolitikken i Dansk Rengøring en række krav til alle ansatte.

Endelig gælder det for alle vores ansatte at de forstår vigtigheden af god service – stabilitet – og fleksibilitet i udførelsen af den enkelte opgave.

MILJØ

Dansk rengøring tilskynder at udføre alle opgaver på miljørigtig vis og på en så forsvarlig måde at forbruget er sat til et minimum på ikke miljømærkede produkter.

Brugen af engangsmaterialer begrænses ligeledes mest muligt.

Daglig drift

Hos Dansk Rengøring arbejder vi ud fra tre kerneværdier; kundernes tilfredshed, ansvarlighed – og omtanke for miljøet.

Historie

Service Selskabet Dansk Rengøring blev grundlagt i 1997 af Martin Overgaard Bertelsen med ønske om en løsning til erhvervsrengøring, som er effektiv, nem og professionel.

25 ÅR MED PROFESSIONEL SERVICE​

Hos Dansk Rengøring kan du være sikre på et veludført stykke arbejde. Vi bestræber os altid på at give den bedste service, og vi har altid tid til en god dialog i det daglige, og vi er naturligvis meget fleksible, både i dagligdagen og ved særligt opståede behov.

 

CVR-nr: 25138333

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

25 ÅR MED PROFESSIONEL SERVICE​