Om os

Service Selskabet Dansk Rengøring har mange års erfaring inden for branchen og vi beskæftiger i dag 60 medarbejdere i det storkøbenhavnske område.

Vi er godt klædt på til at tage imod alle former for opgaver, både privat og inden for erhverslivet, hvor vi tilgodeser behov på rengøringsområdet hos både store og små virksomheder

Hos Dansk Rengøring klarer vi store og små opgaver i kontorer og lægeklinikker, så medarbejdere har en behagelig hverdag i gode trygge og rene omgivelser. Vores målsætning er altid et godt og langvarigt samarbejde med vores kunder.  Hos Dansk Rengøring kan du være sikre på et veludført stykke arbejde. Vi bestræber os altid på at give den bedste service, og vi har altid tid til en god dialog i det daglige, og vi er naturligvis meget fleksible, både i dagligdagen og ved særligt opståede behov.

Vores kernekunder er store og små kontorer og lægeklinikker i Storkøbenhavn – hvor vi yder totalløsninger på rengørings- og servicefunktioner.

Dansk Rengøring tilbyder alle slags service og relevante ydelser til jeres kontor eller lægeklinik, lige fra daglig rengøring, hovedrengøring, håndværkerrengøring,  gulvopskuring, oile og polishbehandling, tæpperens til vinduespolering. Vi leverer forbrugsvarer, papír/ sæbe m.v

MEDARBEJDERE

Vore effektive og samvittighedsfulde medarbejdere er grundlaget for den service vi leverer og derfor stiller ansættelsespolitikken i Dansk Rengøring en række krav til alle ansatte.

Vores medarbejdere skal til enhver tid kunne fremvise en ren straffeattest.

Endelig gælder det for alle vores ansatte at de forstår vigtigheden af god service – stabilitet – og fleksibilitet i udførelsen af den enkelte opgave.

RENGØRING

Først og fremmest skal professionel rengøring være det, der svarer til det egentlige behov, nemlig det ønskede og behøvede, som bare skal være gjort.

Lokaler og inventar skal se ens ud hver morgen, alt skal være på plads, og det skal være klart så alle virksomhedens medarbejdere kan have deres fulde opmærksomhed på det der er deres opgave.

MILJØ

Dansk rengøring tilskynder at udføre alle opgaver på miljørigtig vis og på en så forsvarlig måde at forbruget er sat til et minimum på ikke miljømærkede produkter.

Brugen af engangsmaterialer begrænses ligeledes mest muligt.